Verzending & Retourneren

Verzending & Levertijd

Alle bestellingen bij Colours United die voor 16:00 uur geplaatst en betaald zijn, worden dezelfde dag verzonden. De levertijd bedraagt normaliter 1 werkdag.
Let op: Bestellingen die geplaatst zijn in het weekend, worden op maandag verzonden.

Bestellingen die betaald worden middels een bankoverschrijving worden verstuurd zodra de betaling bij ons is bijgeschreven. Ons  IBAN rekeningnummer is: NL93INGB0007851854 o.v.v. Colours United Nails

Bestellingen bij Colours United boven de € 65,- worden gratis verzonden.
De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95 en voor België €6,35.

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Jouw aankoop dient wel ongebruikt in originele staat en verpakking te zijn. Je kan alles uitpakken om de producten te bekijken zoals je dat ook in een winkel zou doen. Indien je jouw aankoop hebt gebruikt (niet zijnde gellak of andere verbruiksproducten) kun je het aan ons retourneren, in dat geval ontvang je 75% van het oorspronkelijke verkoopbedrag terug exclusief de verzendkosten. Vanuit hygiënisch oogpunt kun je geen gebruikte flesjes gellak aan ons retourneren.

Een retour of ruiling kan bij ons aangemeld worden door een e-mail te sturen naar: info@coloursunited.nl.
Vergeet hierbij niet je bestelnummer te vermelden. Je ontvangt van ons een bericht terug met daarin een retourformulier. Stuur vervolgens jouw pakket retour met het retourformulier bijgevoegd.

Wij verwachten jouw retourzending binnen 14 dagen na aanmelding te ontvangen. Na ontvangst worden alle artikelen geïnspecteerd op beschadigingen en gebruikerssporen. Als alles volgens de richtlijnen door ons is ontvangen wordt het geld, 100% van het aankoopbedrag, aan je gecrediteerd.


Als je een artikel wilt ruilen dient deze ongebruikt en in originele staat te zijn. Het aanmelden van je ruiling gaat hetzelfde als onze retourprocedure. De kosten voor het retour zenden van desbetreffend artikel zijn voor eigen rekening, wij sturen je gratis het gewenste artikel op.

Als een artikel geruild dient te worden door een fout van ons of door een defect, dan worden de kosten voor het retour zenden door ons aan jou vergoed. De verzending van het juiste of werkende product is uiteraard ook voor onze rekening.

Veel gestelde vragen

Op dit moment hebben wij geen fysieke winkel en daarom is afhalen bij ons niet mogelijk. 

Ons bestelsyteem verstuurt nadat de bestelling gedaan is, automatisch een bevestiging naar het door u opgegeven emailadres. Controleer even of het adres dat u heeft ingevoerd zonder fouten is.
We weten dat als u een hotmail.nl, hotmail.com of live.nl account hebt, de bevestiging in uw spambox terecht komt. Dit zou de oorzaak kunnen zijn. Ook de naar u verstuurde track and trace komt dan in uw spambox terecht.

Nog steeds geen bevestiging ontvangen? Stuur een mailtje naar info@coloursunited.nl dan zorgen wij dat je alsnog een bevestiging ontvangt.

Bedankt voor je interesse! Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen.
Mail ons voor de mogelijkheden en meer informatie op info@coloursunited.nl

Ja, de cosmetische producten van Colours United zijn niet getest op dieren. Sinds 2004 is het testen van cosmetische eindproducten of hun prototypes op dieren verboden door de Europese wetgeving.
Colours United voldoet aan alle eisen die gesteld zijn m.b.t. de wetgeving van de Europese Cosmeticaverordening EU 1223/2009.

Heb je een andere vraag?
Stel uw vraag in onderstaand contactformulier. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.