Red collectie VOORDEELSET

Red collectie VOORDEELSET

39,00

Rusty Romance – kleur 204
Bloody Mary – kleur 201
Moulin Rouge – kleur 203
Lipstick Red – kleur 202

Maak jouw kleurencollectie compleet met alle rode gellak kleuren uit onze Red collectie. Bekijk hier het overzicht van onze andere collecties!
De gehele Red collectie is nu te bestellen voor € 39,- i.p.v. €50,00,-!

 

Op voorraad

HÉT GEHEIM ACHTER NAGELS DIE 14 DAGEN LANG
ALS NIEUW BLIJVEN! MAAR WAT IS HET PRECIES?

Gellak, Soak off gellak, Gelpolish, Gelnagellak, Shellac,  of gewoon Gel Lak. Het zijn allemaal verschillende benamingen voor hetzelfde product. Maar wat is het nou eigenlijk?

Gellak, de naam verklapt het al, is niet zomaar een nagellak! In gellak zit een combinatie van stoffen die gedroogd moeten worden onder een uv- of ledlamp. Het verschil tussen gellak en gewone nagellak is dat de gel variant langer blijft zitten dan de gewone nagellak. Gel nagellak blijft namelijk wel tot 2 weken goed op je nagels zitten en zorgt voor extra versteviging en glans.

Voor het aanbrengen van gellak heb je de volgende producten minimaal nodig:

Laat je niet afschrikken door dit lijstje! Wij bieden, speciaal voor de beginners, een complete startersset aan.

Voor inspiratie check de foto’s op onze socials, of check onze collecties!

HOE BRENG JE DE GELLAK AAN?

Voorbereiding – Stap 1.
Duw de nagelriemen voorzichtig terug met een ronde kant van de bokkenpoot.
Vijl de nagels vervolgens in de gewenste vorm en ruw de gehele nagelplaat nagels licht op met de fijne kant van de nagelvijl. In de laatste stap van de voorbereiding maak je de nagels stofvrij en vetvrij met 70% alcohol of een cleanser. Zorg dat je de nagels hierna niet meer aanraakt. Mocht dit wel gebeuren, ontvet de nagels dan opnieuw.

Aanbrengen Basecoat – Stap 2.
Breng een dun laagje Basecoat aan over de gehele nagelplaat. Zorg ervoor dat je 1mm afstand houdt van de nagelriemen en de huid niet raakt. Seal de nagel goed in aan de voorzijde van de nagel.
Droog de nagels vervolgens 60 seconden onder een LED-nagellamp (18W) of 120 seconden onder een UV-nagellamp (36W).

Aanbrengen kleurlaag Gelpolish – Stap 3.
Breng een dunne laag Gelploish aan over de gehele nagelplaat. Droog de nagels vervolgens 60-90 seconden onder een LED-nagellamp (18W) of 120-180 seconden onder een UV-nagellamp (36W).
Herhaal deze stap en breng de 2e laag gelpolish aan en droog deze op dezelfde manier.

Aanbrengen Topcoat – Stap 4.
Breng als laatste laag een Topcoat aan. Dit kan een shine of matte Topcoat zijn. Droog de nagels vervolgens 60-90 seconden onder een LED-nagellamp (18W) of 120-180 seconden onder een UV-nagellamp (36W).

Nabehandeling & Verzorging – Stap 5.
Verwijder de plaklaag van de nagels met een nail cleanser of 70% alcohol. Doe dit met een pluisvrije nail wipe of wattenschijfje. Verzorg de nagels en nagelriemen vervolgens met nagelriemolie. Klaar!

BESTE MANIER OM GELLAK WEER TE VERWIJDEREN

Het zelf aanbrengen van gellak gaat net even wat anders dan bij een gewone nagellak. Zo ook het verwijderen van gellak. In gellak zit een combinatie van ingrediënten die uitgehard moeten worden onder een LED of UV-lamp.
De gellak droogt hierdoor supersnel en blijft tot wel 2 weken lang mooi en glanzend. Voor het aanbrengen van gellak, lees je hier de blog – Hoe werkt gellak?

Wat heb je nodig?

  • Aceton (puur, geen nagellak remover)
  • Watten (geen schijfjes maar gebruik bijvoorbeeld de Cotton Zigzag van de Etos)
  • Aluminiumfolie
  • Bokkenpootje

Blokvijl (Buffer / Polijstblok)

Gellak verwijderen met aceton

  1. Vijl zachtjes het bovenste laagje van de gellak ‘open’. Hierdoor dringt de aceton goed door. Het is niet perse noodzakelijk om dit te doen, het helpt alleen de wachttijd te verminderen.
  2. Knip een los vierkantje uit het aluminiumfolie, week een watje in de aceton, leg het watje op de nagelplaat en wikkel deze vast om je nagel met aluminiumfolie, zodat het gedrenkte watje met aceton goed tegen de nagel aan drukt. Herhaal deze stap bij elke vinger.
  3. Laat de nagels ongeveer 15 minuten weken. Kijk ondertussen en leuke nageltutorial of zoek alvast een nieuwe kleur gellak uit 😉
  4. Wikkel de folies los en schraap zachtjes met de ronde kant van het bokkenpootje de resten van de gellak weg. Doe dit voorzichtig zodat de nagelplaat niet beschadigd.
  5. Werk de nagels netjes af met de blokvijl en je bent weer klaar voor je nieuwe zet!

Gellak verwijderen zonder aceton

Ben je op vakantie, gebruik je liever geen aceton of heb je dit simpelweg niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt ook zelf je gellak remover maken.
Laat je nagels weken in een bakje warm water met zout voor ongeveer 20 minuten. Hierna kun je volgens dezelfde stappen als hierboven de gellak verwijderen.
Het zal even wat meer tijd kosten, maar het is super gemakkelijk en simpel te doen. Zorg dat je je handen en nagelriemen achteraf goed verzorgd met een olie of crème.
Het zout kan zorgen voor een droge huid.